Bikics Tibor Bálna - billentyűs hangszerek, zenei- és produkciós vezető

Tanulmányainak elvégzése után azonnal belecsöppen a magyar zenevilág forgatagába. Közreműködik ismert előadók, Sárközy  Anita, Gálvölgyi János, és az Alma együttes lemezén. Tapasztalatot külföldön is szerez: hét évig járja Európát és a tengerentúlt zenekaraival. 
Hazatérése után kerül a Z ’Zi Labor nevű zenekarba, mellyel 1986-ban a Queen együttes előzenekaraként lép fel a Népstadionban. Oszlopos tagja volt a Beatrice zenekarnak is. 2001-ben a Duna Televízió felkéri  a "Cseppnyi változás" címen végbement arculatfrissítésének zeneszerzésére és zenei vezetésére. Ettől kezdve a Duna Televízió zeneszerzője. Ugyanebben az évben a Kamera Hungária díj első helyét nyeri el a Duna Tv Híradójának főcímzenéjével. Az ismert televíziós geológus, Dr. Juhász Árpád útifilmjeinek a zeneszerzője.

Kiss Katával 2006-ban a Duna Televízióban találkozik. Az énekesnő ekkor kéri fel őt első szólólemezének megírására. Különleges hangzásvilágával és Kata kiváló énekhangjával egy rendkívül jó és népszerű albumot készített. Katával együtt alakították ki egyedi zenei stílusukat. 2009-ben megalapítja  a Kiss Kata Zenekart, melyben billentyűsként, valamint zenei- és művészeti vezetőként is közreműködik.